top of page

Working Mothers

Public·31 members

Zvicra Kosova 2022 18/11/2023 Sporti

Katari 2022. Basketboll. Superliga | Skema Play Off · Superliga | ... Kosova-Zvicra, transmetimi direkt online. 19 July, 2023 @11:39. Për të gjithë ata që ...

Lojtarët që i synonte Kosova janë në listën e Zvicrës Lojtarët që i synonte Kosova janë në listën e Zvicrës. 0 shares. Prishtinë 05 Dhj 2022 |. Blick: FIFA nis procedurat ndaj Serbisë, Granit Xhaka s'do të ... Në kërkim nga Zvicra për mashtrim, 56-vjeçari nga Kosova Një 56-vjeçar nga Kosova, që ishte shpallur në kërkim nga autoritetet zvicerane, ka rënë në pranga në pikën kufitare të Morinës. Këto përfshijnë lajme të përditshme rreth mjedisit politik, ekonomik, kulturor dhe shoqëror në Kosovë. Programet japin informacione edhe për ngjarjet kryesore në të gjitha pjesët e botës. Programe të tjera[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Big Brother VIP Kosova Ora 7 Ora e Pasdites Privé Minuta e Fundit Info Magazine Familja ime Fakte me Adnan Merovcin Ju Flet Prishtina Sports Show Kiks (ose Kiks Kosova) Çka ka shpija? (shpërngulur nga RTK) Rubikon (shpërngulur nga Kohavision) Pasion e Profesion Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Artmotion Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Faqja zyrtare Klan Kosova në Twitter Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] ^ Sopa, Jeton (2023-07-03). Klan Kosova lindi si një nevojë për t’iu përgjigjur zhvillimeve më të fundit që kanë ndodhur në Kosovë dhe afrimit gjithnjë e më të madh me Shqipërinë. Ja ku do të luhet ndeshja e Kosovës kundër Zvicrës 4 tet 2023 — postime për luftën në Lindjen e Mesme. VAR KOSOVA 2023. Impressum. Kontakti: info@varkosova.com marketing@varkosova.com. © VAR KOSOVA 2022 © Një gjë e tillë e shqetësoi Komisionin e Pavarur për Media mes ankesave nga shikuesit, duke sygjeruar se Klan Kosova po shkelte rregulloren e KPM-së për të shtypur konkurrencën. "EKSKLUZIVE: Me gjithë përmirësimet tek kompania që e ka në pronësi Klan Kosovën ende figuron "Serbia", Cila është lidhja e "Euro-lab" (homologimit), "Klan Kosova" me një kompani nga British Virgin Islands? ". KosovaNews (në anglishte amerikane). Marrë më 2023-07-31. ^ Berisha, Isuf (2015-11-30). "Media integrity report: Media ownership and financing in Kosovo" (PDF). South East European Media Observatory: 6. Kosova - Zvicra, në këto kanale televizive do të transmetohet ndeshja - GazetaBlicKosova dhe Zvicra do të përballen sonte në ndeshjen kualifikuese për Kampionatin Evropian. Pritet të jetë një ndeshje jashtëzakonisht interesante, me ‘Dardanët’ që kërkojnë befasinë ndaj kombëtares helvete, shkruan GazetaBlic Sport. Ndeshja zhvillohet me fillim nga ora 20:45, me atmosferën që pritet të jetë fantastike në stadiumin ‘Fadil Vokrri’. KlanKosova 12 orë më parë — Kosova U21 – Bulgaria U21, deklarata e përzgjedhësit Afrim Tovërlani. 14 Lajmet 20:00 - 2022 · 30:45. Lajmet 20:00 - 09.03.2023 - Klan Kosova. KlanKosova. 18K ... Zvicra Kosova 2022 18.11.2023 Transmetim 2 orë më parë 3 orë më parë — Zvicra Kosova 2022 18.11.2023 Transmetim 2 orë më parë — Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt live 17 nëntor 21 orë më parë ... Zvicra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 18 nëntor 202 34 minuta më parë — [[TRANSMETIM TELEVIZIV]#] Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 2022 9 shtator 2023. 29 nën 2022 — E publikuar: 29/11/2022 Kids of Kosova .. Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 Shiko Tv Zvicër 2 orë më parë — Zvicër – Kosovë, formacionet e mundshme. Share Button Gazeta Blic. ërgatitjet për në Kampionatin Botëror “Katar 2022” Zvicra do t'i vazhdojë ... Kosova U19 Sllovakia U19 drejtpërdrejt 15 nëntor 2023 TV Slo 3 ditë më parë — Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 9 shtat 30 korr 2023 — U19... Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 25 marIzraeli Sot – Voice of ... Grupo... Arkivuar (PDF) nga origjinali më 2023-06-06. ^ Klan Kosova - 7 vjet zhvillim dhe identitet - 16. 02. 2016 - Klan Kosova, marrë më 2023-07-31 ^ "Change Log - KingOfSat". en. kingofsat. net (në anglisht). Marrë më 16 shkurt 2019. ^ "Big Brother Reaches 65th Market". www. banijay. com. 2022-11-30. Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës (lidhja) ^ "Ekskluzive – zbuloni datën zyrtare të nisjes së Big Brother VIP Kosova". Vllaznia Erzeni drejtpërdrejt 01. 11. 2023 30 sht 2023 — 2022 1 nën 2023 — transmetim i drejtpërdrejtë 2022 22 Kosova Rumania drejtpërdrejt live 16 qershor 2023 Zvicra do të. Duke parë interesimin e qytetarëve të Kosovës, duke qenë vazhdimisht i pranishëm në Kosovë në mbulimin e ngjarjeve të mëdha, por edhe të jetës së përditshme, TV Klan i Shqipërisë, pas 11 viteve suksesi, vendosi që të ketë jo më një degë të tij në Prishtinë, por të themelojë një televizion të ri të Kosovës. Kjo degë u themelua nën mbikëqyrjen e Aleksandër Frangajt. Vec prodhimeve të veta, Klan Kosova transmeton edhe seriale vendore, si dhe seriale të huaja nga SHBA dhe Turqia. Tani është nën pronësinë e KGO Media Investments Holding, një kompani e vendosur në Shkup. Historiku[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Klan Kosova filloi transmetimet në vitin 2009 me simbolikën e shënimit të njëvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, nën pronësinë e Aleksandër Frangajt të TV Klanit. Bullgaria U21 Kosova U21 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 tet 2023 — Bullgaria U21 Kosova U21 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 tetor 2023 10 sht 2023 — [SPORTI-](((] Shqipëria Polonia transmetim i... Ishte bashkëpunim mes TV Klanit dhe gazetarit Baton Haxhiu, që u bë drejtor i përgjithshëm. Rrjeti televiziv shqiptar i dhuroi Klan Kosovës pajisjet e vjetra për përdorim në studiot e veta. [2] Duke vepruar nga rruga Hyzri Talla në qendër të Prishtinës, transmetuesi shfrytëzoi maksimalisht hapësirat e ngushta 11×6 metra katrorë me kushtet e kufizuara. [3] Ai u kyç në frekuencat satelitore në muajin nëntor 2009. Zvicra-Kosova Të gjitha nga: Zvicra-Kosova. “NZZ am Sonntag”: Kosova e Serbia takime sekrete në Zvicër · Altin Krasniqi - 17 December, 2022, 23:27. Deputetët votojnë pro ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page