Etrit Berisha 0 - 2, Albania, 31-03-2021 20:45, 2022 FIFA World Cup - European Qualifiers U-19 · Kombëtarja U-17 · Kombëtarja U-15 · Kombëtarja Futsal · Futbolli i femrave.
Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 14(TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË==) Turqia U19 Shqipëria U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 14 tetor 2023 4 qer 2023 — [Transmetim i drejtpërdrejtë=]... Slovenia (w) U19 vs Moldova (w) U19 Drejtëpërdrejt... Transmetim i drejtpërdrejtë. imgalt. Ndeshje e transmetuar drejtpërdrejtë drejtpërdrejtë CBA orar CBA Renditja CBA rezultati i drejtpërdrejtë. Vizitoni... [TRANSMETIM@] Shqipëria U21 Rumania U21 transmetim i... U19 dhe U21). Nga ana tjetër, përfaqësuesit e Prokurorisë, z Kosova Lihtenshtajni 16 korr 2023 — Kosova Lihtenshtajni transmetim i drejtpërdrejtë 2022...
Ramadan Sokoli, sepse Xërxa kishte jetuar në shtëpinë e tij në Shkodër. Duhej të vinte viti 2011 dhe Bekim Fehmiu të botonte librin e tij biografik, “E shkëlqyeshme dhe e tmerrshme”, në vëllimin e parë të të cilit e ka personazh jo të rrallë pikërisht dajën e tij, protagonistin tonë të këtushëm me emrin Mazllum Xërxa. Shkruan Bekim Fehmiu: “Mazllumi, i bukur e shtatlartë, futbollist i talentuar.
U19/ Shqipëria del pa pikë në ndeshjen e parë, mundet Shqipëria U19 është mundur nga Belgjika në ndeshjen e parë të kualifikueseve të Europianit 2023. u19. Kuqezinjtë e Armando Cungut nuk shkuan më shumë se ...
Ramadan Vraniqi nuk mundi të përjetonte çastet e pashlyeshme të vitit 2002, kur në stadiumin piktoresk të Prishtinës, dy Përfaqësueset, ajo e Kosovës dhe e Shqipërisë, dilnin në fushën e lojës para mizërisë së mijëra shikuesve të Prishtinës në Ndeshjen e Lirisë. Kishin pritur 60 vjet, qysh nga ndeshja themeluese e Tiranës më 1942- shin. FORCA KOSOVA - GazetaBlic Sport Kosova 19 dhe Sllovenia u19 takohen sot në Austri Valon Shala 和 Luan 2022年3月2日. . Usyk thotë se boksi e ka përgatitur atë për skenarë të Ky është i vetmi shqiptar themelues i dy Kombëtareve, Shqipëri dhe Kosovë! Më pat mbetur në mendje ndërkaq, aktori i madh Bekim Fehmiu, i cili vite më parë në një transmetim në “TVSH”, tha se nëna e tij ishte nga familja Xërxa. Pata menduar: “Mos është një afërm i ngushtë i tij futbollisti Mazllum Xërxa”, për të cilin teksa e studioja në foton ku ai ka dalë me kostum civil me Vllazninë në Prizren, para ndeshjes së vitit 1942, më ngjasonte jo pak me Bekim Fehmiun, saqë për një çast më dukej se mund të ishte daja i aktorit të madh? E për Xërxën më kishte folur miku im dhe i familjes, i paharrueshmi prof.
Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09. 2023 5 ditë më parë — ((TRANSMETIM TELEVIZIV)) Anglia U17 Kosova 3 ditë më parë — Kosovo U17(w) vs Slovenia (w) U17 Rezultati drejtpërdrejt. FT 1-3. rubi krmelj. 90'. Ramadan Vraniqi nuk ia arriti. Ishte ndarë nga jeta në vitin 2000. La emrin e tij të nderuar.
Hidhet shorti, Shqipëria U-19 njeh rivalët në eliminatoret e ... Shqipërisë në Europianin U-19 do të luhen në Belgjikë në datat 21, 24 dhe 27 shtator 2022. Në bazë të rregullores dy skuadrat e renditura në vendin e parë ...
Albania U19 - Belgium U19, Sep 21, 2022 - UEFA EURO Das ist der Vorbericht zur Begegnung Albania U19 gegen Belgium U19 am Sep 21, 2022 im Wettbewerb UEFA EURO U19 Championship Qualifiers.
Hidhet shorti, Shqipëria U-19 njeh rivalët në eliminatoret e ... Shqipërisë në Europianin U-19 do të luhen në Belgjikë në datat 21, 24 dhe 27 shtator 2022. Në bazë të rregullores dy skuadrat e renditura në vendin e parë ...