top of page

Working Mothers

Public·33 members

(ŽIVÁ TV-) Francie Gibraltar koukněte se živě 18.11.2023

11. 9. 2023 — ... , UVOLNIT-] Řecko Irsko koukněte se živě 16/06/ Faerské ostrovy, Finsko, Francie, Gibraltar, Guernsey, Chorvatsko, Irsko,. 0. +. 0 Comments ...

21. 2023 - Marsík už také vyrazil na dalekou cestu, hodně štěstí chlapče a vrať se nám 🍀 A je to tady, seznamte se, já jsem vaše třetí planetka z novomlýnského hnízda, MARSÍK💙Za pár dní mi budou 3 měsíce a už jsem také na cestě, společně se svými sourozenci, vrstevníky a kamarády. Snad budu mít štěstí a jednou se k vám do tohoto krásného kraje, kde jsem se narodil, vrátím, držte mi palce A kde jsem se tu vzal? Tady máte malou rekapitulaci - 3. Marsík si svůj život ale sám vybojoval, je po tobě a po mámě velký bojovník, a tak dostal druhou šanci, jestli ji využije už je jen a jen na něm. Připravil jsi nám "čumilům" letos parádní pokoukáníčko, prožili jsme s tebou a s Nověnkou každý okamžik, ať už byl dobrý, nebo horší, bylo to krásné. Přejeme ti dobrý vítr a co nejlepší odpočinek za velkou louží, dej na sebe, na Nověnku a na děti v té velké dálce pozor. Budeme tě za půl roku netrpělivě vyhlížet, vrať se nám v pořádku, plný sil, ať můžeme začít psát nový příběh, stejně dechberoucí, jako byl právě ten nyní končící, krásný a jedinečný. Šťastný let Novísku 💙🍀💙. Anglie Malta on-line přenosu 17 listopadu 2023 před 10 hodinami — Evropa (4/0): Chorvatsko, Francie, Island, Portugalsko, Rumunsko, Řecko, Švédsko, Ukrajina. Anglie Malta koukněte se 17.11.2023 Živý přenos TV ... Anglie Malta on-line přenosu 17 listopadu 2023 před 11 hodinami — Fotbal v Evropě vám přináší Eurofotbal. Anglie Malta koukněte se 17.11.2023 Živý přenos TV před 14 hodinami — Malta - Anglie | ONLINE | 16.6. Muž a žena (1966) Seek to live, currently behind liveŽIVĚ. Zbývající čas --:-. 1x. Rychlost Francie, Komedie / Drama / Romantický. Režie: Claude Lelouch. Hrají: Jean-Louis ... [[[televize!!]]++] Anglie Malta přenos 17 listopadu 2023 před 11 hodinami — Francie - Gibraltar Kvalifikace na Euro 2024 Nizozemsko - Irská [ŽIVÝ SPORT>>>>] Anglie Malta koukněte se živě 17 listopadu před 12 ... ((ŽÍT@)) Gruzie Skotsko přenos živý 16 listopadu 2023 16. 10. 2023 — 10. 2023 — ONLINE Island - Portugalsko | Šport. (((proud@@@))) Norsko Gruzie koukněte Francie měl účast zajištěnou automaticky. Wales 4 4 0 0 ... Gibraltar Irsko on-line přenosu 16/10/2023 19. 6. 2023 — (sport>) Řecko Gibraltar koukněte se živě 10 září 2023 před [[[Žít-]]''''] Francie Irsko přenos živě 7 září 2023 20:45 | Kvalifikace na ME ... Výsledkem jsou tvé malé planetky, Jupiter s Venuší a Marsík, kreří se již na dlouhou cestu vydali před pár dny. Jupitera s Venuší jsi starostlivě, spolu s Nověnkou, vypiplal, vychoval a připravil na velký svět. U Marsíka jsi to štěstí neměl, ten vše musel zvládnout sám, za pomoci lidí, ale jinak to nešlo. Byl spolu s Plutem moc maličký a u vás čápů to tak prostě chodí, jen vy víte, jak to udělat, aby vaše potomstvo bylo silné a neslo to nejlepší z vás dál. [[[žít]!]] Anglie Malta koukněte se živě 17 listopadu 2023 12. 10. 2023 — Francie - Gibraltar Kvalifikace na Euro 2024 Nizozemsko - Irská republika Arsenal FC - Sevilla FC LM: Atlético Madrid-Celtic FC Celta Vigo ... [[[fotbal@@@]]>>>] Kazachstán Severní Irsko koukněte se 9. 9. 2023 — [[[ŽIVÝ PŘENOS<]##]] Slovinsko Kanada koukněte se živě 14/05 Je mi 22 let. Destinace: Dominikánská republika, Francie, Irsko, Izrael, Jordánsko, ... [[[ŽIVÝ PŘENOS>>>]<]] Řecko Gibraltar koukněte se 10 září 20 [ŽIVÝ PŘENOS>>>]<]] Řecko Gibraltar koukněte se 10 září 2023 [VOLNÝ, UVOLNIT-] Řecko Irsko koukněte se živě 16/06/2023 2019, když porazili 1:0 Gibraltar ... Dynamo ČB Jablonec přenos 16 listopadu 2023 Hodinky před 2 dny — ] Dynamo ČB Jablonec koukněte se živě (ŽIVÁ TV!) Dynamo ČB Jablonec Francie - Gibraltar Kvalifikace na Euro 2024 Nizozemsko - Irská ... ❗ Dnešní přehled: 5:05 Novísek pomalu ožívá po noci, kterou strávil na hnízdě sám, 5:19 odlétá, nejspíš jen na snídani, doufejme. že se ještě na chvilku ukáže, poklidí hnízdo a pak se také rozloučí, 14:32 a je tu, tak možná zde pobude ještě jednu noc, 17:06 odlétá, na noc se jistě vrátí, nevrátil, místo něho ve 20:57 přistála na hnízdě Nověnka, tak to je tedy pěkná šlamastika, protože Novísek už byl smířený, že je pryč, a ona je tu a on nikde, na rozuzlení si musíme počkat do rána, dobrou noc ❗ 14. 2023 - Odlet Nověnky v 6:45:06 hodin Loučení nám pomalu pokračuje, dnes se nám pravděpodobně vydala na cestu naše krásná Nověnka, skvělá máma a partnerka Novíska. Podle toho, jak byl Novísek kolem poledne posmutnělý, byl na hnízdě 4, 5 hodiny sám a stále se rozhlížel jestli ji někde ještě neuvidí, to tak vypadá, uvidíme později, ale myslím, že tu dnes bude nocovat jen Novísek a ráno se také rozloučí. Čáp Vojtík (tak jsem ho pojmenovala, protože se na našem hnízdě objevil den před svátkem Vojtěcha) tu byl už letos, jenže mu uletěla partnerka, tak se celé jaro potuloval po zdejších vinicích a nezahnízdil. Snad se na jaře vrátí a s ním nějaká slečna čápice. "ZAVZPOMÍNEJTE SE MNOU" ano, pod tímto názvem začnu od zítřka na facebook do skupiny https://www. facebook. Tím by byla celá věc uzavřena, kdybych se později nedozvěděla, že tkaničku moc chtěla Vlasta, která vášnivě sbírá veškeré zajímavosti, na které se náš Novísek třeba jen podívá. O tkaničku moc stála a mrzelo ji, že ten den soutěž nevyhrála. Dokonce to oplakala, tolik ji chtěla. Jenže to já jsem netušila. O dva týdny později jsme měly s holkami sraz v Nových Mlýnech a já naši schůzku přenášela na youtube živě, zde je video. Z videa je patrné, jak to s tkaničkou a Vlastou bylo, a toto video zřejmě shlédla i výherkyně a nová majitelka tkaničky. A co udělala? Můžete hádat. France proti Gibraltar živé skóre, H2H a sestavy Aktuální skóre France vs. Gibraltar (a online přímý přenos s videem) začíná 18. 11. 2023 v 19:45 UTC at Allianz Riviera stadium, Nice city, France in ... [[[ŽIVÝ PŘENOS>>]]] Slovensko Portugalsko koukněte se 8. 9. 2023 — Bývalý úspěšný reprezentant má zkušenosti ze svého působení ve Francii a Německu. Zajímavé kurzy na vítěze Eura U21 podle BetArena. Euro U21 ... (sport>) Řecko Gibraltar koukněte se živě 10 září 2023 před | RPNA [[[Žít-]]''''] Francie Irsko přenos živě 7 září 2023 den záj před 3 dny — [[[ŽIVÝ PŘENOS<]##]] Slovinsko Kanada koukněte se živě 14/05 Kromě těchto dvou ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page