top of page

Working Mothers

Public·34 members

Zvicra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 18 nëntor 2023

6 ditë më parë — 12 tet 2023 — Andorra Kosova drejtpërdrejt 12.10.2023 Emissaries for dialogue to land in Prishtina, Belgrade · Kosovo ready for match ...

Cikli informativ poashtu mbaron me Edicioni Special në orën 23:00. Këto përfshijnë lajme të përditshme rreth mjedisit politik, ekonomik, kulturor dhe shoqëror në Kosovë. Programet japin informacione edhe për ngjarjet kryesore në të gjitha pjesët e botës. Programe të tjera[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Big Brother VIP Kosova Ora 7 Ora e Pasdites Privé Minuta e Fundit Info Magazine Familja ime Fakte me Adnan Merovcin Ju Flet Prishtina Sports Show Kiks (ose Kiks Kosova) Çka ka shpija? (shpërngulur nga RTK) Rubikon (shpërngulur nga Kohavision) Pasion e Profesion Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Artmotion Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Faqja zyrtare Klan Kosova në Twitter Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] ^ Sopa, Jeton (2023-07-03). "EKSKLUZIVE: Me gjithë përmirësimet tek kompania që e ka në pronësi Klan Kosovën ende figuron "Serbia", Cila është lidhja e "Euro-lab" (homologimit), "Klan Kosova" me një kompani nga British Virgin Islands? ". KosovaNews (në anglishte amerikane). Marrë më 2023-07-31. ^ Berisha, Isuf (2015-11-30). "Media integrity report: Media ownership and financing in Kosovo" (PDF). South East European Media Observatory: 6. Arkivuar (PDF) nga origjinali më 2023-06-06. ^ Klan Kosova - 7 vjet zhvillim dhe identitet - 16. 02. 2016 - Klan Kosova, marrë më 2023-07-31 ^ "Change Log - KingOfSat". Klan Kosova - WikipediaNga Wikipedia, enciklopedia e lirë Klan KosovaLlojiTransmetues privatShteti KosovaZona e transmetimitKosovaShqipëriaMaqedonia e VeriutMali i ZiGjermaniaZvicraBashkëpunuesitTV Klan (më parë)SelitëRruga "Lidhja e Pejës", Zona Industriale, Prishtinë, KosovëProgramimiGjuha/ëtShqipPërmasa e figurës1080i (HDTV 16:9)Shërbimi i ndërrimit të kohësKlan Kosova 2PronësiaPronariKushtrim Gojani (KGO Media Investments Holding)Kanalet simotraKlan Kosova FM (radio)HistoriaThemeluar8 dhjetor 2008; 14 vite më parëNisur17 shkurt 2009; 14 vite më parëThemeluesiAleksandër FrangajBaton HaxhiuLidhjetFaqja zyrtarehttps://klankosova. Një gjë e tillë e shqetësoi Komisionin e Pavarur për Media mes ankesave nga shikuesit, duke sygjeruar se Klan Kosova po shkelte rregulloren e KPM-së për të shtypur konkurrencën. [7] Pezullimi i çertifikatës së biznesit dhe pronësia e paqartë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Pas një hetimi nga portali KosovaNews, çertifikata tregtare e Klan Kosovës u pezullua më 14 qershor 2023 nën dyshime të keqpërdorimit të detyrave zyrtare, si dhe keqpërdorimit të autorizimeve ekonomike. [8][9][10] Vendimi shkaktoi debat të fortë mes shoqërisë civile të Kosovës si dhe komunitetit ndërkombëtar gazetaresk, duke ia zënë vëmendjen shteteve Quint [en] që shprehën "shqetësim të thellë" rreth këtyre ngjarjeve. Punonjësit e Klan Kosovës dhe pjesëtarët e Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës (AGK) dolën në protestë ndaj vendimit më 31 gusht 2023. tv Klan Kosova është një kanal televiziv privat kabllor me seli në Prishtinë, Kosovë. U themelua më 2 dhjetor 2008 dhe transmetimin e filloi më 17 shkurt 2009 (në përvjetorin e parë të Pavarësisë së Kosovës). [1] Sot ka më shumë se 230 punonjës. [nevojitet citimi] Ai është ndër transmetuesit më të njohur privatë në këtë shtet. Klan Kosova lindi si një nevojë për t’iu përgjigjur zhvillimeve më të fundit që kanë ndodhur në Kosovë dhe afrimit gjithnjë e më të madh me Shqipërinë. Duke parë interesimin e qytetarëve të Kosovës, duke qenë vazhdimisht i pranishëm në Kosovë në mbulimin e ngjarjeve të mëdha, por edhe të jetës së përditshme, TV Klan i Shqipërisë, pas 11 viteve suksesi, vendosi që të ketë jo më një degë të tij në Prishtinë, por të themelojë një televizion të ri të Kosovës. [11] Emisionet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Programacioni i Klan Kosovës përfshin një varg të gjërë të emisioneve të drejtpërdrejta dhe të xhiruara më përpara, edicioneve të lajmeve, programeve socio-ekonomike dhe zbavitëse (filma, sporti, etj. ). Ditaret e lajmeve[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Klan Kosova ka katër edicione të lajmeve - në orën 11:00, 13:00, 15:00 dhe lajmet qendrore në orën 20:00. Kjo degë u themelua nën mbikëqyrjen e Aleksandër Frangajt. Vec prodhimeve të veta, Klan Kosova transmeton edhe seriale vendore, si dhe seriale të huaja nga SHBA dhe Turqia. Tani është nën pronësinë e KGO Media Investments Holding, një kompani e vendosur në Shkup. Historiku[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Klan Kosova filloi transmetimet në vitin 2009 me simbolikën e shënimit të njëvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, nën pronësinë e Aleksandër Frangajt të TV Klanit. Ishte bashkëpunim mes TV Klanit dhe gazetarit Baton Haxhiu, që u bë drejtor i përgjithshëm. Rrjeti televiziv shqiptar i dhuroi Klan Kosovës pajisjet e vjetra për përdorim në studiot e veta. en. kingofsat. net (në anglisht). Marrë më 16 shkurt 2019. ^ "Big Brother Reaches 65th Market". www. banijay. com. 2022-11-30. Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës (lidhja) ^ "Ekskluzive – zbuloni datën zyrtare të nisjes së Big Brother VIP Kosova". Klan Kosova. 15 nëntor 2022. ^ Halili, Mediana (2021-05-12). "Nuk votohet Raporti i Komisionit të Pavarur për Media". KALLXO. Arkivuar nga origjinali më 2023-03-05. Marrë më 2023-03-04. ^ Rexha, Xhemajl (2023-06-14). "LAJM I FUNDIT: Qeveria e Kosovës ia pezullon certifikatën e biznesit televizionit Klan Kosova". Rrëfim i drejtpërdrejtë i dëshmitarit të ndeshjes Zvicër-Serbi, ja çfarë kishte thënë Xhaka dhe si kishin vepruar serbët - Bota SotEkipi i kombëtares zvicerane ende pa fillu loja, ishte optimist për fitoren e sigurt. Granit Xhaka ende pa fillu loja ka thënë: «Do t’i lëmë dy gola, ndryshe nuk ka kuptim të rrimë këtu». E drejta universale për paraqitjen e simboleve kombëtare në moemente emocionuese, nuk duhet të merret në asnjë mënyrë si arsye për ndëshkimin e lojtarëve Xhaka e Shaqiri nga ana e FIFA-së! Sipas dëshmitarit nga vendi i ngjarjes, Kamer Idrizi, i cili ka përcjellur nga afër ndeshjen Zvicër-Serbi, në Kampionatin Botëror « Rusia 2018 », simpatizantët e ekipit kombëtar serb gjatë gjithë lojës i kanë provokuar lojtarët shqiptarë të ekipit zvicran. (Transmetim i drejtpërdrejtë##) Kosova Zvicra drejtpërdrejt 8 sht 2023 — Rrëfim i drejtpërdrejtë i dëshmitarit të ndeshjes Zvicër-Serbi, ja çfarë kishte thënë Xhaka dhe si kishin vepruar serbët - Bota SotEkipi i ... Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12/11/2023 Online - Salternative Spa 5 ditë më parë — [transmetim i drejtpërdrejtë] Kosova Izraeli shiko live 12 n 2 orë Zvicra dhe Rumania kanë nga tri pikë, ndërsa Kosova dhe Izraeli nga ... (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 3 nëntor 2023 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, tabelat. Në 2022, pasi u siguruan të drejtat e transmetimit nga Banijay Rights për reality shown e mirënjohur Big Brother VIP për Kosovën, Klan Kosova njoftoi që Big Brother VIP Kosova do të debutonte në këtë kanal nga 5 dhjetori 2022. [5][6] Polemikat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Akuza anti-konkurrencë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit] Televizioni ka qenë subjekt i kritikës ndaj vetvetes dhe kompanisë simotër Artmotion në 2021, kur u shkëput nga operatorët e mëdhenj kabllor, dhe të drejtat e transmetimit iu shitën vetëm me kusht që t'i blejnë edhe kanalet e Artmotion-it bashkë me të. Direkt online: Zvicra-Kosova TRANSMETIMI ONLINE DREJTPËRDREJTË. Direkt online: Zvicra-Kosova. 29 July, 2023 @10:38. Përballja e tretë për Kosovën dhe për Zvicrën në kuadër të ... Nacionalistët serbë të ndihmuar edhe nga një numër i simpatizantëve rus, pandërprerje thërrisnin parullat, « Kosova është zemra e Serbisë », « Shqiptarët duhet vrarë », pastaj shanin nënën shqiptare dhe pështynin veçmas në drejtim të Xhakës dhe Shaqirit. Të vërbuar nga urrejtja ndaj shqiptarëve, ata harronin se lojtarët me origjinë shqiptare, si shtetas zvicran, ishin aty të mbrojnë ngjyrat e kombëtares zvicerane dhe në asnjë rast të provokojnë kundërshtarët sportiv të ekipit serb. Të bindur se futbolli dhe sporti në përgjithësi i afron dhe fisnikron njerzit, lojtarët e kombëtarës zvicrane shprehnin kulturë dhe ndjenja miqësore ndaj sportistëve dhe publikut serb të cilët gjatë tërë kohës provokonin me këngë e parulla nacionaliste antishqiptare, deklaron Kamer Idrizi. Ndjenja nacionaliste dhe politike antishqiptare, ka shprehur hapur edhe trajneri serb, Mladen Kërstajiq, i cili përshëndeste thirrjet e tilla të cilat janë në kundërshtim të plotë me rregullat sportive dhe të vet Federatës së Shoqatës Ndërkombëtare të Futbollit (FIFA). Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Shiko 21 orë më parë — Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 Polonia U21 Kosova Kosova U21 Bullgaria U21 transmetim i drejtpërdrejtë 17 2 ditë më parë — Kosova ... [2] Duke vepruar nga rruga Hyzri Talla në qendër të Prishtinës, transmetuesi shfrytëzoi maksimalisht hapësirat e ngushta 11×6 metra katrorë me kushtet e kufizuara. [3] Ai u kyç në frekuencat satelitore në muajin nëntor 2009. [4] Në 2015, Klan Kosova shpërnguli zyret e veta tek ish-Fabrika e Amortizatorëve afër Fushë Kosovës. Shpërngulja erdhi bashkë me fillimin e transmetimit në cilësi të lartë të figurës. Bullgaria U21 Kosova U21 2022 17 tetor 2023 7 sht 2021 — Mat 16 tet 2023 — GRUPI C: Italia, Zvicra, Irlanda Veriore, Bullgaria, Lituania. (((TRANSMETIM))) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt live 8Scorebar Scorebar · ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page