Live Stream
Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09/11/2023 0: 9 nën 2023 — Kosova Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 2022. (Transmetim televiziv>>) Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023 2 ditë më parë 0. +. 0 ...
Gjenerata e nëntë e Passat-ëve... Mira Murati zgjidhet CEO e përkohshme e OpenAI Shefja e teknologjisë, Mira Murati është emëruar CEO e përkohshme e OpenAI. Shqiptarja ka marr drejtimin e kësaj... Shiu i meteorëve Leonid pritet të ndriçojë qiellin këtë fundjavë Raketa më e fuqishme në histori humbi kontaktin pas dhjetë minutash Teknologji 39 minuta më parëMusk do të ngritë ‘padi termonukleare’ pasi kompanitë amerikane ndaluan reklamat në X Teknologji 1 orë më parëTre hulumtuesit kryesor të OpenAI japin dorëheqje pas shkarkimit tronditës të Sam Altman si CEO Shkencë & Teknologji 3 orë më parëShiu i meteorëve Leonid pritet të ndriçojë qiellin këtë fundjavë Teknologji 4 orë më parëRaketa më e fuqishme në histori humbi kontaktin pas dhjetë minutash Teknologji 4 orë më parëProdhuesi i ChatGPT OpenAI shkarkon Shefin Ekzekutiv Sam Altman Showbiz Prej kohësh, këngëtari i njohur Ledri Vula dhe Sara Hoxha janë një ndër çiftet më të komentuara...
That's My Phenotype! 1 ditë më parë — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË###) Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023 Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë ...
Bota SotAktuale “Kosova po armatos FSK-në”, eksperti flet për kërcënimin që i kanoset Ballkanit “Kushtojini vëmendje Ballkanit. Më besoni, ne kemi informacione. Rusia ka... Politika “Atmosfera ka ndryshuar”, Biserko jep lajmin e keq për Beogradin: Mesazh i mprehtë nga Perëndimi lidhur me Kosovën!... Gjermania Ndryshimet në ligjin e migracionit në Gjermani që prekin edhe shqiptarët e Kosovës, disa fillojnë së zbatuari nga sot Gjermania ka nevojë...
(Shikoni>>>>) Rumania Kosova drejtpërdrejt live 12 shtator 2 11 sht 2023 — Kosova Rumania drejtpërdrejt live 16 qershor 2023 Zvicra do të. Për sa (FUTBOLLI***) Rumania Kosova shiko live 12 shtator 2023 16 q 4 orë ...
Prodhuesi i ChatGPT OpenAI shkarkon Shefin Ekzekutiv Sam Altman Shefi ekzekutiv i kompanisë kërkimore të inteligjencës artificiale (AI) me bazë në SHBA, Sam Altman, do të... Pse kompania ChatGPT e shkarkoi njeriun që e themeloi vetë atë? Shefi ekzekutiv dhe bashkëthemeluesi i OpenAI, Sam Altman, është shkarkuar pasi ka gënjyer bordin e drejtorëve të... Volkswagen pret porositë e para - zbardhet çmimi i Passat-it të ri Një risi e shumëpritur është në dispozicion për klientët.
Ndasi të thella mes Turqisë dhe Gjermanisë për luftën Izrael-Hamas Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan dhe Kancelari gjerman Olaf Scholz shfaqën të premten ndasi të thella për luftën mes... Bahrejn, SHBA, BE diskutojnë për situatën në Rripin e Gazës Scholz i bën thirrje Putinit të tërheqë trupat nga Ukraina Azia 39 minuta më parë‘Të paktën 50’ të vdekur nga sulmi izraelit në shkollën e Gazës Evropë 53 minuta më parëBE zgjeron listën e krimeve mjedisore dhe ashpërson dënimet Evropë 1 orë më parëProtestë masive në Spanjë, qyetarët kundërshtojnë marrëveshjen për formimin e qeverisë Sporti Bastet i japin pak shpresa kombëtares së Kosovës në ndeshjen e sotme (20. 45) në Basel në duel me Zvicrën, në... Përparim Veliu në Moldavi, çmend me reagimin e tij për Shqipërinë dhe Ylber Ramadanin Shqipëria është në festë për kualifikimin në Kampionatin Evropian.
(TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i ... Kosova Zvicra 2022 9 shtat 3 orë më parë — Kosova U21 mposhtet nga Polonia 08/09/23 @ 22:10 AMIR(SHIKO TV@@) Republika Çeke Shqipëria shiko live 07. Groupe ...
Ndiqni live në këtë link ndeshjen mes Kosovës dhe ZvicrësNdeshjen futbollistike mes Kosovës dhe Zvicrës mund ta ndiqni në këtë link E shtunë, 9 Shtator 2023 - 9:40 Ndiqni live dhe ekskluzivisht Kosovë-Zvicër, duke nisur nga ora 20:45 në “SuperSport 3”, në linkun më poshtë, shkruan albinfo. ch. https://www.
Maqedonci merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar të Sigurisë në Halifax të Kanadasë Ministri i Mbrojtjes Ejup Maqedonci po merr pjesë në punimet e Forumit Ndërkombëtar të Sigurisë në Halifax të... Thyhet zyra e AAK-së në Istog Zyra e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) në Istog, sot është thyer dhe demoluar nga persona të... I dërguari Special i Francës takon Komandantin e KFOR-it në Prishtinë, nuk tregojnë çka u bisedua KFOR-i ka njoftuar se sot në kampin “Film City” kanë qëndruar për vizitë ambasadori i Francës në...
Mbrëmë luajtën baras (1:1)... Uellsi barazon në Yerevan, rrezikon shumë vendin e dytë Përballja mes Armenisë dhe Uellsit ka përfunduar pa fitues (1:1) në Yerevan, në kuadër të kualifikueseve për... Southgate pas ndeshjes me Maltën: Skuadra nuk tregoi cilësi Anglia kreu me sukses formalitetin ndaj Maltës në mitikun Wembley. “Tre Luanët” triumfuan me rezultatin 2-0, me nga... Istogu pëson humbje të rëndë nga MSK Iuventa Michalovce MSK Iuventa Michalovce “kockë e fortë” për kampionen e Kosovës, KHF Istogu, duke e gjunjëzuar me rezultat 43:18... Skiatorët austriakë dominojnë në sllallom Zvicra ndjen presionin nga Kosova Futboll 27 minuta më parëKontratë të re për yllin norvegjez Futboll 30 minuta më parëKroacia po tregon forcën Futboll 31 minuta më parëDwamenas i jepet lamtumira e fundit në Ganë Futboll 33 minuta më parëZvicër - Kosovë, mbi 100 euro biletat në tregun e zi Diaspora Një çift shqiptarësh ka “ngritur në këmbë” policinë në Pesaro, pasi, teksa i kishin mbetur...
SHIKO LIVE 24/7 BIG BROTHER VIP KOSOVA - TikTok 0:1298 Likes, TikTok video from NEDFLIX SHQIP (@nedflixshqip): "SHIKO LIVE 24/7 BIG BROTHER VIP KOSOVA SEZONA 2 LIVE / SCHAU LIVE KLICK HIER ...TikTok · nedflixshqip · 4 javë më parë
Zvicra Kosova shiko live 18 nëntor 2023 Ndiqni live dhe eksk 18 orë më parë — Zvicra Kosova shiko live 18 nëntor 2023 Ndiqni live dhe ekskluzivisht Kosovë-Zvicër, duke nisur nga ora 20:45 në “SuperSport 3”, ...
Zvicra Kosova drejtpërdrejt 18.11.2023 14 orë më parë — 9 sht 2023 — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023 0:42Gazetari nga Kosova live në Euronews: Nuk jam shqiptar, ...
Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 15 4 ditë më parë — Kosova U19 Sllovenia U19 shiko live 14 nëntor 2023 21 orë më parë Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 9 shtat 30 korr 2023 — U19 ...
Evropë LIVE: Goditje e re për Rusinë, ja shteti që pritet të zërë në befasi Putinin - gjithçka do të vendoset në “liqenin e NATO-s”... Aktuale Arrestimi i tetë zyrtarëve të doganës dhe një zyrtari policor për marrje ryshfeti, Prokuroria Speciale jep detaje se çka është sekuestruar... Azia LIVE: Ushtria izraelite zgjeron operacionet në veri të Gazës - Izraelitët publikojnë video që tregon sulme brenda në Gaza...
Arrestohet një serb në Vushtrri, dyshohet për krime lufte kundër popullatës civile Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar një serb në Vushtrri, i cili dyshohet për krime lufte. Siç thuhet në... Haliti zbërthen mesazhet kërcënuese që Radoiçiq u dërgoi politikanëve Ambasadori i ri shqiptar viziton akademik Rexhep Qosjen Te fundit Aktuale 37 minuta më parëU kritikua emërimi i tij në MMPHI, reagon Nexhat Krasniqi: Kurrë nuk jam dënuar në Kosovë për korrupsion Aktuale 60 minuta më parëHaradinaj për sigurinë: Kosova në NATO, është zgjidhja tani Aktuale 1 orë më parëLushaku-Sadriu në prag të Konventës del pro Abdixhikut: Vizionar, lartësuesi i themeleve rugoviane Aktuale 1 orë më parë“Kosova po armatos FSK-në”, eksperti flet për kërcënimin që i kanoset Ballkanit Aktuale 2 orë më parëMaqedonci merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar të Sigurisë në Halifax të Kanadasë Bota Pacientë, personel mjekësor dhe palestinezë të zhvendosur nisën të largohen nga spitali Al Shifa i Gazës të...
Live TV | GjirafaVideo ... Kosova 2 · RTK 24/02/2023. Live · RadioK4 Shqip · Radio K4 · Live · RadioK4 Srpski · Radio K4 10/04/2023 Shiko titujt. ― LIVE. Shiko Live TV. Shkarko ...
Të rinjtë shqiptarë sjellin inovacion në ndërtim: BuildLink. ch - Platforma e shkëlqyeshme për kompanitë e ndërtimit dhe menaxhimin e pronave në Zvicër... Qendra Kulturore “Nanë Tereza” mbajti Festivalin e 31-të Shqiptar në New York; kushtuar 115 vjetorit të Kongresit të Manastirit NEW YORK: Festa e 31 -të, shqiptare, Festivali Shqiptar i organizuar nga Kisha Katolike Shqiptare “Zoja e Shkodrës”, nën... Gashi: Diaspora është shtyllë e zhvillimit tonë shoqëror Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Liza Gashi ka deklaruar sot se diaspora e Kosovës është... “Për 2 orë askush s’na njoftoi”, flasin familjarët e shqiptares që vdiq në fabrikën në Itali Detaje tronditëse dalin në dritë në lidhje me vdekjen tragjike të 26-vjeçares shqiptare në Itali.... Federata e Futbollit e Kosovës organizon kamp seleksionues në SHBA Në kërkim për tentativë vrasje, kapet në Greqi i shumëkërkuari shqiptar Zvicra 6 orë më parëÇitaku në Zvicër, bashkë me babain e Granit Xhakës takojnë mërgimtarët në Cyrih Diaspora 9 orë më parëDënohet me 70 vite burg banda e drogës në Britani, kush janë dy vëllezërit shqiptarë “kokat” e grupit? Gjermania 9 orë më parëNdryshimet në ligjin e migracionit në Gjermani që prekin edhe shqiptarët e Kosovës, disa fillojnë së zbatuari nga sot Amerika 11 orë më parëFederata e Futbollit e Kosovës organizon kamp seleksionues në SHBA Diaspora 13 orë më parëAlarmojnë policinë! Arratisen si nëpër filma çifti shqiptar nga burgu në Itali Shkencë & Teknologji Elon Musk ka thënë se do të ngrejë një “padi termonukleare” kundër Media Matters dhe të tjerëve,...
facebook. com/supersport. albania https://www. supersport. al/? fbclid=IwAR3Fy6d2xGXxfCSDSoHDUfwerPJS3w_i2Jf3_0rhn_up4G19G8HBmZTcIl “Vëllazërorja” Kosovë-Zvicër do të jetë kryefjala e mbrëmjes së kësaj të shtune, sfidë që transmetohet live dhe ekskluzivisht në “SuperSport 3”/ Digitalb, duke nisur nga ora 20:45.
[hd live>>>] Kosova U21 Gjermania U21 shiko live 12 shtator ... Kosova U21 Gjermania U21 transmetim i (Transmetim televiziv>>) Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023 2 ditë. Korne. 6. 2. Kartonë të verdhë. 1. Kartonë të kuq ...