top of page

Working Mothers

Public·31 members

Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023

Befason Marca: Zvicra, Serbia dhe Kosova luajtën ndeshjen më të mirë të Botërorit “Katar 2022″. Demokracia. 13:56 | 03 Dhjetor 2022. Share: Share: Share · Tweet.

Kosova përballë Zvicrës, Berisha: Do të luajmë mundësitë 7 sht 2023 — Zgjedhje 2022 · A2 CNN · Rreth A2 CNN Ekipi është në fokus, pasi e dimë që Zvicra është kundërshtare e fortë dhe do të jetë ndeshje e vështirë ... Kur do të luajë Kosova kundër Zvicrës? Kur do të luajë Kosova kundër Zvicrës? Pas shortit është caktuar edhe orari i Grupit I, ku garojnë Kosova e Zvicra. E hënë, 10 Tetor 2022 - 16:25 ... ch. Vlen të theksohet se ky panair është një mundësi e mirë për kompanitë kosovare që krahas promovimit të produkteve, të njihen me trendët e industrisë ndërkombëtare dhe të lidhin marrëveshje bashkëpunimi me kompani të jashtme, me synim të rritjes së eksportit. Ndërkohë, në shtandin e Kosovës në Exhibition Hall 1. 0 në Basel do të ekspozohen: karrige, tavolina, orendi shtëpiake, enterier, kuzhina, shkallë të brendshme, shtëpia montuese, dyer dhe dritare etj. Duhet cekur se Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), përkatësisht KIESA, ka siguruar hapësirën ekspozuese në këtë panair për pesë kompani prodhuese vendore, ndërsa pjesëmarrja e tri kompanive të tjera është financuar nga Shoqata e Përpunuesve të Drurit të Kosovës (SHPDK), përmes projektit USAID Kosovo Compete Activity. Hoxhaj: Kosova dhe Zvicra të hapin kapitull të ri të bashkëpunimit ekonomikMinistri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka takuar ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, Jean Hubert Lebet. Ministri Hoxhaj dhe ambasadori zviceran kanë diskutuar për bashkëpunimin bilateral ndërmjet dy shteteve me theks të veçantë për bashkëpunimin ekonomik dhe përkrahjen e Zvicrës për agjendën ndërkombëtare të Kosovës. Në emër të Kosovës, ministri Hoxhaj shprehu vlerësimin për mbështetjen dhe ndihmën që ka dhënë Zvicra për vendin tonë si në aspektin politik po ashtu edhe në atë ekonomik. Kosova-Zvicra, transmetimi direkt onlineTRANSMETIMI ONLINE Fotocut: FBK Për të gjithë ata që nuk do të jenë prezent në Sezai Surroi sonte për të parë duelin e parë të Dardanëve nën drejtimin e Rami Hadarit, ndeshja mund të shikohet edhe online, përmes kanalit Youtube të FIBAs. Ndeshja i përket rrethit të tretë parakualifikues për Eurobasket 2025, ndërsa Kosova pos Zvicrës në grup ka edhe Danimarkën. Zvicra: Kosova dhe Serbia të përmbahen nga retorika nxitëseQeveria e Zvicrës ka kërkuar që Kosova dhe Serbia të përmbahen nga retorika apo veprimet që mund të nxisin më tej situatën, pas tensioneve të fundit në veri. Përmes një postimi në Twitter të martën, Departamenti Federal i Punëve të Jashtme tha se KFOR-i e EULEX-i janë çelësi për ruajtjen e rendit dhe sigurisë në veri. “U bëjmë thirrje edhe një herë të gjitha palëve të përfshira që të përmbahen nga retorika apo veprimet që mund të nxisin më tej situatën. KFOR-i dhe EULEX-i janë çelësi për ruajtjen e rendit dhe sigurisë së komuniteteve lokale në veri të Kosovës”, ka shkruar Departamenti Federal i Punëve të Jashtme për politikën e jashtme zvicerane dhe zhvillimet globale. Zvicër – Kosovë, formacionet e mundshme Zvicër – Kosovë, formacionet e mundshme. Share Button Gazeta Blic. ërgatitjet për në Kampionatin Botëror “Katar 2022” Zvicra do t'i vazhdojë me ndeshjen ... Tetë kompani nga Kosova do të marrin pjesë në Panairin “Swissbau Compact 2022” në ZvicërZvicra mbetet një ndër partnerët kryesor të Kosovës, si në fushën e IHD-ve, ashtu edhe në fushën e shkëmbimeve tregtare. Bëhet e ditur se prodhimet nga përpunimi i drurit të tetë kompanive nga Kosova, nga data 03 deri 06 maj 2022 do të promovohen në Panairin “Swissbau Compact 2022” që do të mbahet në Basel të Zvicrës, njofton albinfo. Kosova s'u tutet Xhakës, Shaqës e Zvicrës - 06.09.2023 YouTube YouTube 1:07 YouTube KlanKosova 6 sht 2023 6 sht 2023 Më 27 dhjetor, në veri të Kosovës janë vendosur dy barrikada të reja. Barrikadat e tjera janë të vendosura kryesisht në rrugë magjistrale që çojnë drejt pikëkalimeve kufitare Jarinjë dhe Bërnjak, që lidhin Kosovën dhe Serbinë. Serbët lokalë që 18 ditë kanë ngritur barrikada në veri, në shenjë pakënaqësie me arrestimin e ish-policit serb të Kosovës, Dejan Pantiq. Autoritetet në Kosovë kanë thënë se ai dyshohet për organizimin e sulmit të 6 dhjetorit ndaj zyrtarëve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në veri. Që kur janë ngritur barrikadat, në veri të Kosovës janë shënuar një numër i incidentesh me armë zjarri, granata dore dhe shok bomba. Kur do të luajë Kosova kundër Zvicrës? Pas shortit është caktuar edhe orari i Grupit I, ku garojnë Kosova e Zvicra E hënë, 10 Tetor 2022 - 16:25 Keystone Pas tërheqjes së shortit, është mësuar edhe orari, ku do të garojnë, Kosova dhe Zvicra në Grupin I. Dardanët rrugën drejt kualifikimit në Euro 2024 do ta nisin si mysafirë të Izraelit, më 25 mars, teksa tri ditë më pas do të luajnë si vendas kundër Andorrës, njofton faqja e FFK-së, përcjell albinfo. ch. Në qershor, Kosova do jetë mikpritëse e Rumanisë në “Fadil Vokrri”, derisa do të luajë në udhëtim kundër Bjellorusisë. Zvicra: Kosova dhe Serbia të përmbahen nga retorika nxitëse Qeveria e Zvicrës ka kërkuar që Kosova dhe Serbia të përmbahen nga retorika apo veprimet që mund të nxisin më tej situatën, pas tensioneve ... Zvicra në anën tjetër drejtohej nga ky aktuali, Murat Yakin dhe rreshtohej 4-2-3-1, ndërsa në fushë ishin: Kobel, Mbabu, Elvedi, Cornert, Lotomba, Sow, Xhaka, Okafor, Shaqiri, Zuber dhe Gavranovic. Amir Rrahmani ishte kapiten te Kosova, ndërsa Granit Xhaka te Zvicra. Pjesa e parë nuk solli gola edhe përkundër rasteve, ku Amir Rrahmani dhe Valon Berisha ishin shumë afër golit. Çfarë kishte ndodhur në miqësoren e vitit 2022 mes Zvicrës dhe KosovësKosova dhe Zvicra luajnë sot ndeshjen e parë zyrtare në kuadër të eliminatoreve për Euro 2024. Por Dardanët dhe Helvetët ishin takuar edhe më parë, me 29 mars të vitit 2022, në një ndeshje miqësore të zhvilluar në Zurich. Një një stadium të stërmbushur, sidomos me shqiptarë, ndeshje ishte shumë e bukur dhe me raste nga të dyja anët, ndërsa u mbyll me rezultat 1-1. Kosova e drejtuar nga Alain Giresse luajti me sistemin 4-3-3 ndërsa në fushë ishin: Muric, Hadërgjonaj, Rrahmani, Kryeziu, Vojvoda, Loshaj, Berisha, Idrizi, Rashica, Muriqi dhe Bytyqi. Po ashtu, në kuadër të panairit “Swissbau Compact 2022”, më 05. 05. 2022 do të organizohet edhe aktiviteti informues si dhe do të zhvillohen takime B2B mes bizneseve kosovare dhe rreth 50 bizneseve nga diaspora që veprojnë në Zvicër, nga sektori i ndërtimit dhe IT-ve të inkuadruara në sektorin e përpunimit të drurit dhe ndërtimit, të cilat do të marrin pjesë në aktivitetin që do të organizohet nga ora 18:00 në Exhibition Hall 1. 0 në Basel. Ndërkaq, pas mbylljes se panairit, më 07. 2022, duke filluar nga ora 18:00, në Basel do të organizohet “Prezantimi i Hapësirave të reja të ruajtjes së artikujve ushqimorë kosovarë në Zvicër”. Befason Marca: Zvicra, Serbia dhe Kosova luajtën ndeshjen Befason Marca: Zvicra, Serbia dhe Kosova luajtën ndeshjen më të mirë të Botërorit “Katar 2022″. Demokracia. 13:56 | 03 Dhjetor 2022. Share: Share: Share · Tweet.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page